Svar & Uppdatering.

 
SVAR:
 

Jag älskar Justin, han är en stor förebild och han gör underbar musik.
Jag tror du regerade på att jag skrev justin fucking bieber, och det är för att ja, Justin är ju kriminell och boss över det här gänget, så ta det från Deztiny's sida, det är HON som inte gillar Justin. Jag älskar själv Justin. :)
 
 
 
 
UPPD:
Jag slutar 14.30 idag, och det tar runt 30min att komma hem, ska försöka skriva när jag kommer hem PLUS, jobba på en design. :)
Men, vi hörs.
/M :*

Prollalalalalog & lite personer.

PROLOG.

 

Deztiny Whales, en ganska annorlunda tjej ifrån London, hon är född år 1995 den 4 September, vilket betyder att hon fyller 18 hela år snart.

Om man kollar runt om i världen, så är ju brunt, blont, och svart hår, det mest vanliga. Och mitt i allt detta, så kommer Deztiny med sitt lila hår. Och just för att hon är tjej med lila hår och lite annorlunda stil, så kan ni nog gissa på att hon blir mobbad för just det. Men eftersom Deztiny är en person med en riktigt stark personlighet, så är det något hon bara ignorerar. Hon har ett motto som hennes pappa alltid sa när hon var mindre som lyder: ”Be your own kind of beautiful.”

 

                                                                       

Deztinys pappa dog i en bilolycka när Deztiny var 15år gammal. Och hon tog det nog näst värst i hennes lilla familj. Hennes storebror Chaz, som verkligen betyder allt för Deztiny, såg man inte ens gråta, inte sörja, inte någonting. Men han förstördes totalt. Han började röka, han började dricka och värst av allt, han blev en del av det största gänget i hela London, där ingen mindre än den kriminellaste personen själv var boss över, Justin fucking Bieber.

 

 

 

 

Personer:

 

Deztiny Whales spelas av alla med lila hår (lol).

 
Justin bieber spelas av Justin bieber.
 
Chaz Whales spelas av Paul Wesley.
 
Sunshine Bieber spelas av Gabriella Wilde.
 
Ni kommer märka att det är massa flera personer under novellens gång, men jag beskriver dom och shit då, för är skit trött nu, så JA HEJDÅ.
 
/M :*

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0